Her er ugens seks fedeste fester – hiphopaftener med 25/8-slænget og Thursday Records

Her er ugens seks fedeste fester – hiphopaftener med 25/8-slænget og Thursday Records
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Et hav af unge danske rappere har samlet sig i kollektivet 25/8, og den (du gættede det) 25. august udgiver de deres første samlede mixtape. Det fejres torsdag på KB18 med en releasefest, hvor der er live-optrædener fra blandt andre Baby Bino, Yung Asti, Lil Hawaii og Valter Hvid, mens folk som Lille Høg og Bob Fiskekutter tager sig af dj-pulten.

Vi rykker videre til fredag: Her holder Thursday Records label night på Rust med rappere som FlexLikeKev og Jack Prince, og hiphop er der også på programmet på Bakken, når Smita & Betül holder CrazySexyCool-aften med besøg fra kollektivet Wisco Kidz. Er du mere til house, kan du i stedet troppe op på Culture Box, hvor Brooklyn-baserede Octo Octa er hovednavn, mens navne som Kim Kemi og Alfredo92 også pryder plakaten.

Lørdag holder Bølgen Final Party for 2018, og da vejret ikke helt længere er til udendørsfester, er holdet rykket ind i H15 på Halmtorvet med blandt andre Djuma Soundsystem bag pulten. På Jolene overtager svensken, når Mount Liberation Unlimited (der spillede på Roskilde Festival i år) sørger for soundtracket hele natten lang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af