Popfænomenet Billie Eilish giver koncert i Danmark

Popfænomenet Billie Eilish giver koncert i Danmark
Billie Eilish.

Siden Billie Eilish som 13-årig debuterede med singlen ‘Ocean Eyes’ på Soundcloud er det kun gået én vej for den nu 16-årige amerikaner, der med over 750 millioner samlede Spotify-afspilninger af sin debut-ep ‘Don’t Smile At Me’ er brudt bragende igennem på den internationale scene. Nu får danske fans muligheden for også at opleve det unge stjernefrø uden for streamingverdenen, når hun den 13. februar giver koncert i Store Vega.

Vi havde i januar Billie Eilish på vores liste over de mest lovende, unge artister for 2018, hvor det siden er blevet til tre singler, blandt andet hittet ‘Lovely’ med Khalid. Endnu er der ikke offentliggjort noget debutalbum, men mon ikke, at det får lov at se dagens lys inden koncerten i februar.

Billetsalget starter på fredag den 31. august kl. 10.00 via Ticketmaster.

Billie Eilish (US)
13. februar
Store Vega
Billetpris: Endnu ikke offentliggjort

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af