The Entrepreneurs vender tilbage – klar med ny single og albumdato

The Entrepreneurs vender tilbage – klar med ny single og albumdato
The Entrepreneurs. (Foto: Malthe Ivarsson)

For godt og vel tre år siden, da den danske rockscene i udpræget grad udklækkede psykedeliske bands, legede en mere støjende og mindre syret variant også med, The Entrepreneurs. Efter udgivelsen af ep’en ‘Tony Rominger’ i 2016 forduftede trioen imidlertid en smule igen. Indtil nu – for med en ny single og debutalbummet ‘Noise & Romance’ i pipelinen er de endnu en gang klar til at støje med.

»What comes to the one who stays around? Get away, I might just get away. This place is way too small«, nærmest skriger forsanger Mathias Berthelsen på singlen ‘Joaquin’, hvor The Entrepreneuers lufter en skrøbelighed i deres lydbillede, som på fin vis løfter sangens ellers simple lyrik.

Det fulde album vil blive udgivet den 1. februar 2019. Og vil man fange The Entrepreneurs live, spiller de på Sorte Firkant Musikfestival, der afholdes den 8.-11. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af