Alec Baldwin giver ægteskabsråd til Justin Bieber og niece Hailey Baldwin

Alec Baldwin giver ægteskabsråd til Justin Bieber og niece Hailey Baldwin
Alec Baldwin. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

24-årige Justin Bieber og 21-årige Hailey Baldwin er som bekendt blevet forlovet, og sådan noget kommer ikke uden lidt råd fra de ældre generationer i familien.

Programmet Etalk hos den canadiske tv-station CTV Television Network fangede forleden Alec Baldwin på den røde løber, hvor skuespilleren (der er onkel til Hailey Baldwin) delte ud af lidt ægteskabelige råd til det unge par:

»Folk, der bliver gift unge, og de er meget unge, jeg vil gerne have, at de bare bruger tid med hinanden. Særligt han (Bieber, red.) har jo denne her vanvittige superstjernekarriere«, siger Baldwin, som med flere årtier i underholdningsbranchen sikkert er mere end bekendt med par, som har hver deres karriere at holde styr på, hvilket i sidste ende kan gå ud over forholdet.

Alec Baldwin blev i 2012 gift for anden gang med Hilaria Thomas, og de har siden fået fire børn sammen. Familien er nu Baldwins ultimative førsteprioritet, og det mener han også er vigtigt at have for øje for Justin og Hailey.

»Alt mit arbejde nu er baseret rundt om min familie. Jeg bliver tilbudt film, hvor de siger: ‘Forlad byen i fem uger. Nej, vi kan ikke betale for, at din familie rejser med dig, det har vi ikke i budgettet’. Og det siger jeg nej til, for jeg vil ikke være væk fra min familie. Og det håber jeg, de (Justin og Hailey, red.) er klar over. At hvis man vil have et succesfuldt ægteskab, så er man nødt til at være sammen. Man er nødt til at blive sammen«, siger 60-årige Baldwin, som blev interviewet i forbindelse med filmen ‘The Public’.

Læs også: Justin Bieber bekræfter forlovelse på Instagram

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af