De 10 mest potente screenshots fra Nikolines ‘Sut min klit’-video

Suspekt, P3, Peter Aalbæk og mange andre står for skud i den danske rappers nye musikvideo.

Nikoline kan godt lide at provokere. Hun kan godt lide at være kontroversiel. Det er hendes måde at få sine budskaber ud på, hendes måde at skabe debat om samfundet og vække folkets bevidsthed.

Debat, budskaber, provokationer og kontroverser er der masser af i den danske rappers nye video til sangen ‘Sut min klit’, hvor hun i et opgør mod sexisme kommenterer uden filter på emner som Suspekt, religion, pædofili og P3.

Sangens tekst og selve videoen, som er instrueret af Nikoline selv, hænger unægteligt sammen, og ord og billeder smelter således sammen i denne moderne protestsang.

Du kan se den fulde video HER, men forneden har vi samlet de ti mest potente screenshots (og der var nok at vælge imellem) i den lidt over tre minutter lange musikvideo.

»Fuck censur af kvinders anatomi«, rapper Nikoline i indledningen, mens et billede af en ammende kvinde og en mand med sort tape over brystvorten giver fingeren til alle dem, der mener, at kvinder ikke bør amme offentligt.


Jokeren, Orgi-E og L.O.C. optræder i videoen via masker, mens Ditte Hansen har en »bollede ham i går«-t-shirt på – et modsvar til Suspekts »bollede hende i går«.

Nikoline rapper i første vers ting som »Du ‘bollede hende i går’ / hun bollede lige så meget dig!« og »De trænger til et spark i deres skridt / kun dumme piger danser til det skidt« om disse såkaldte »Omegahanner fra Århus til Norvest«.


Det er nok ingen tilfældighed, at en sekvens med denne kirkelige person og en lille dreng flyder over skærmen samtidig med ordene: »Det er en indlysende sag / at pædofile skal have skåret pikket af«.


»Misogyni, hykleri og krig / er Biblen og Koranen enige i«, rapper Nikoline, mens hun holder blodindsmurte eksemplarer af de to bøger op foran skærmen.


»Jeg er alle religioners Nemesis«, lyder proklamationen, mens tre topløse arabiske kvinder brænder et ISIS-flag af i protest.


Peter ‘Ålen’ Aalbæk landede sidste år i en massiv mediestorm, da han blev anklaget for sexchikane og mobning hos Zentropa – blandt andet kom der en historie frem om, at Aalbæk til en julefrokost stak en mikrofon op under en ung elevs nederdel.


Og vi tager lige Ålen én gang til, denne gang hvor han er underlagt total dominans.


Model Oliver Bjerrehuus optræder i videoen med ordet ‘luder’ skrevet hen over kroppen – det bliver dog streget over af Nikoline. I en pressemeddelelse skal dette symbolisere »et opgør med luderstigmatiseringen af kvinder«.


»Det her bliver et radiohit / nå nej, P3 de vil mig ik’ / de har boycutted mit shit for længst / whatever sut min klit«, slutter Nikoline ‘Sut min klit’ af med, mens blandt andre Pelle Peter, Nicholas Kawamura og Kesi (via masker, bevares) gør præcis det, du tænker de gør.


Videoen slutter med det fulde billede: Arabiske kvinder i oprør, Ditte & Louise på slap line, Nikoline med to af skuespillerne fra ‘Team Hurricane’. Og i denne her musikvideo er det altså mændene, der danser rundt i undertøj.

Læs interview: Rap-rebellen Nikoline: »Folk har truet mig over telefonen«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af