Eminem troller negative anmeldere med morsom reklameplakat: »Tak for støtten, røvhuller«

Eminem troller negative anmeldere med morsom reklameplakat: »Tak for støtten, røvhuller«
Eminem.

Anmeldernes modtagelse af Eminems seneste to plader har mildt sagt været skuffende.

Da han var aktuel med ‘Revival’ sidste år, haglede det ned med 1-stjernede anmeldelser og også i år var kritikerne ude med riven, da Eminem surprise-udgav ‘Kamikaze’. Også her på sitet var vi noget ærgerlige over hans  seneste udspil, der slog fast, at Eminem er hiphoppens sureste gamle mand.

Men nu har rapperen taget til genmæle mod det samlede anmelderkorps. I den nyeste udgave af det trykte magasin The Hollywood Reporter har Eminem nemlig betalt for en hel sides reklame, der viser diskrepansen mellem de kritiske anmeldere og ‘Kamikaze’s kommercielle succes.

Øverst på reklameplakaten slår Eminem fast, at han ikke laver musik for anmelderne med ordene »not for your consideration«. Det drejer sig derimod om hans millioner af fans, der har hørt ‘Kamikaze’ så meget, at det ligger nummer 1 i 103 lande, og altså har været ligeglade med de mange negative anmeldelser, som der også bliver citeret fra på plakaten.

»Tak for støtten, røvhuller«, afsluttes den sjove plakat, som tager til genmæle på anmeldernes egen banehalvdel.

Læs også: Machine Gun Kelly deler sin mening om Eminems ’Killshot’-diss-track

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af