FKA Twigs og Shia LaBeouf dater

FKA Twigs og Shia LaBeouf dater
FKA Twigs. (Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Et nyt power couple på tværs af kunstarter har set dagens lys: Musiker FKA Twigs og skuespiller Shia LaBeouf er nemlig begyndt at date, skriver The Daily Mail.

De to mødte hinanden på settet til filmen ‘Honey Boy’, som er skrevet af LaBeouf ud fra en biografisk vinkel og omhandler skuespillerens egen karriere, mens den sideløbende portrætterer hans forhold til sin far. Shia Labeouf selv spiller sin far i filmen, mens henholdsvis Noah Jupe og Lucas Hedges indtager rollen som unge LaBeouf. FKA Twigs spiller ‘Little Q’, men mere info om rollen vides ikke på nuværende tidspunkt.

Ifølge The Daily Mail har en ven til FKA Twigs bekræftet, at de to stjerner dater, og er du interesseret i nogle helt gammeldags paparazzi-billeder, kan du se dem ovre hos The Daily Mail – selv om der altså ikke er noget her, der decideret afslører, at de dater.

FKA Twigs var indtil efteråret 2017 forlovet med Robert Pattinson, mens LaBeouf indtil for nyligt dannede par (de blev vist gift i Las Vegas af ‘Elvis’) med skuespilleren Mia Goth. De to mødte faktisk hinanden på settet til Lars Von Triers ‘Nymphomaniac’.

Læs også: 10 højdepunkter fra Shia LaBeoufs store Esquire-interview: Om at sove med en pistol, morens voldtægt, desperation og undergang

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af