Her er syv helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. Paul McCartney, Pede B og Joey Purp.
Her er syv helt nye album, du skal høre i dag
Joey Purp.

1. Paul McCartney ‘Egypt Station’

Macca er tilbage – i en ret så fræk udgave endda. Tag bare albummets tredje single, ‘Fuh You’, hvor Beatles-veteranen erklærer sin uforbeholdne lyst til at, ja, knalde en eller anden kvinde. Simpelthen. McCartney har historisk set holdt en høj standard på sine soloudgivelser, hvorfor man – trods hans fremskredne alder – med rette kan have visse forventninger til ‘Egypt Station’ også.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


2. Per Vers ‘Knust kunst’

Det er et seriøst projekt, Per Vers i dag sender ud. Så hold lige fast: Tolv numre baseret på tolv samples af danske sange (læs: knust kunst), vinyludgivelse i selskab med 100 siders lang bog, der indeholder kunstværker og essays, og en produktionstid, der strækker sig over mange år. Esben ‘ES’ Thornhal har produceret, og Brian ‘Big Bass’, der har arbejdet med blandt andre Dr. Dre, Kendrick Lamar og Tyler The Creator, har stået for masteringen.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


3. Spiritualized ‘And Nothing Hurt’

For 21 år siden svævede Spiritualized højt med det monumentale spacerock-værk ‘Ladies And Gentlemen: We Are Floating In Space’. Siden er englænderne ældet, som man oftest ældes. Udtrykket er blevet mindre spacey, mindre chancebetonet, men at dømme ud fra albummets tre singler, virker Jason Pierce alligevel til at have fundet en nerve.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


4. The Blaze ‘Dancehall’

De er en interessant duo, de to fætre Jonathan og Guillaume Alric, der sammen udgør The Blaze. De producerer, synger og instruerer deres musikvideoer i fællesskab. Og netop musikvideoerne synes essentielle i The Blazes univers, som en uadskillelig del af sangene. Selv hvis man ikke er til deep house, som de to franskmænd genremæssigt bekender sig til, er deres musikvideoer et must.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


5. Seinabo Sey ‘I’m a Dream’

Måske ringer navnet tydeligst som en del af en eller anden tropical house-banger. Og det var da også Seinabo Seys ‘Younger’, der i hænderne på Kygo blev til et ægte globalt hit tilbage i 2015. Men den svenske soulsangerinde behøver ikke at stå gemt bag tropiske træer for at blomstre. Tværtimod. Tjek bare hendes statement af en single ‘I Owe You Nothing’ og nummerets tilhørende powervideo. ‘I’m a Dream’ er hendes andet album, og meget tyder på, at det er hendes hidtil stærkeste.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


6. Pede B ‘Over askeskyen 3’

Pede B er ude med sit niende studiealbum, og det tredje i ‘Over askeskyen’-serien, hvor den garvede pladevender DJ Noize har stået for produktionen. Tre singler er hidtil blevet sluppet, ‘Gå’, ‘Tricks’, samt ‘Kenmo’, som også har fået en finurlig videofortælling.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


7. Joey Purp ‘Quarterthing

Joey Purp er en Chicago-baseret rapper, som vi for to år siden gav fuld plade for mixtapet ‘iiiDrops’, der bød på »intense portrætter af livet på gaden i Chicago«, som vores begejstrede anmelder skrev. Joey Purp ynder at spytte sine tekster ud over housebeats, gerne de lidt rå, Chicago-agtige af slagsen. Den bouncy ‘Elastic’ og den mere horror-smurte ‘Bag Talk’ er som de eneste to singler løbet udgivelsen i forvejen.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af