Her er ugens syv fedeste fester – Mannas lukkebrag og den nye gadefest Generator

Her er ugens syv fedeste fester – Mannas lukkebrag og den nye gadefest Generator
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Vi starter allerede torsdag, for her holder Jolenes (indtil nu) faste torsdagsklub Manna nemlig lukkefest – den sidste svingom bliver med blandt andre Barselona og Ecstasy In Order bag dj-pulten. Så er det også torsdag, at den nye gadefestival i Odense, Generator, fyrer op for tre dage med musik, fest og koncerter efter at have overtaget tjansen fra Karrusel.

Vi rykker videre til fredag, hvor dj’en Jan Brandi fejrer 20-års jubilæum i det københavnske natteliv med en fest på Halmtorvet 9 – dj-lineuppet er intet andet end ekstremt imponerende med navne som Mike Sheridan, Trentemøller, Buda og Madvig & Krede. Fredag er det også tid til den nyeste udgave af Favorite Things i Aarhus, der på Tape får besøg af amerikanske Jitwam.

Og så til lørdag: Her står Love Hangover klar med masser af disco i Hotel Cecils nye natklub, Cecil AM, mens medlemmerne fra C.U.P. folder sig ud i Culture Box’ stueetage. Til slut holder koncertplatformen Crowdsurf betafest på Chateau Motel med Kenton Slash Demon som hovednavn – hvem der skal spille live kan man stemme om på forhånd.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af