Ariana Grandes 500.000 kr. dyre forlovelsesring er leveret tilbage til Pete Davidson

Ariana Grandes 500.000 kr. dyre forlovelsesring er leveret tilbage til Pete Davidson
Pete Davidson og Ariana Grande. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Forleden kom det frem, at Ariana Grande og Pete Davidson havde annulleret deres forlovelse. Historien blev (selvfølgelig) breaket af sladdersiden TMZ, som via interne kilder nu har flere oplysninger om begivenhederne, hvis man er i humør til lidt kendis-gossip.

Ifølge TMZ har Grande allerede – de slog eftersigende op i søndags – afleveret sin forlovelsesring tilbage til Davidson. Ringen skulle have kostet i omegnen af 500.000 kr. med en 3.03 karat diamant som gallionsfigur. Den blev speciallavet til Grande tilbage i juni, efter parret havde kendt hinanden i en måned.

En anden ejendel, der også skulle gøres op, var parrets lille kælegris Piggy Smallz, som for nyligt var hovedperson i Ariana Grandes musikvideo til ‘Breathin’. Grisen beholder popstjernen dog, da »Ariana Grande købte grisen, og det var hendes fra starten«, som det lyder hos TMZ.

Ifølge TMZ fortæller kilder tæt på begge parter, at bruddet havde været undervejs et stykke tid, men at Mac Millers tragiske død gjorde udslaget. Efter Millers død skulle Grande eftersigende have indset, at hun ikke var klar til at investere sig fuldt ud i forholdet med Davidson, og at hun havde hastet sig ind i forlovelsen.

Læs også: Ariana Grande deler video med rørende besked til Mac Miller: »Jeg er så ked af, jeg ikke kunne fjerne din smerte«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af