Beefen mellem Cardi B og Nicki Minaj er stukket helt af

Beefen mellem Cardi B og Nicki Minaj er stukket helt af
Cardi B. (Foto: Raven Varona.)

Cardi B og Nicki Minaj er ikke gode venner. Det er alle vist enige om. Mudder er blevet kastet med begge hænder, og det hele kulminerede til New York Fashion Week, hvor det kom til regulært håndgemæng.

Efter en lille tids stilhed er der nu kommet fuldt kog under gryderne igen – eller det har der været det seneste døgns tid, nu skulle der vist være ro på igen. Faktum er, at de sociale medier hos begge rappere flyder over med så meget materiale, der modsvarer hinanden, at det næsten er svært at finde hoved og hale i.

Det hele startede denne gang (igen) med Nicki Minajs Queen-podcast hos Beats 1, hvor Minaj hævdede, at Cardi B under modeuge-skærmydslen var blevet slået af Minajs ven Rah Ali og ikke sikkerhedsvagter, som det først blev kommunikeret. I tilgift udloddede Minaj en dusør på 100.000 dollars for videomateriale af optrinnet.

Det fik Cardi til at svare igen med hele ti Instagram-videoer. Nedenfor kan du se den første, hvor Cardi kommer ind på ovenstående påstand: »Du lyver så meget, at du ikke kan følge med dine egne fucking løgne«, siger hun blandt andet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Så var det Minajs tur, som nu greb til Twitter for at gå til modangreb på Cardi.

Det udmundede sig blandt andet i de to ovenstående tweets, hvor Minaj udfordrer Cardi til en løgnedetektortest. Efterfølgende hævder hun, at Cardi ikke kan finde ud af at skrive sine egne raptekster.

Det endte dog med, at Minaj begravede stridsøksen for i stedet at fokusere på positivitet. En besked, som Cardi repostede på sin Instagram. Så er der fred på internettet – lige indtil den næste omgang af Minajs Queen-podcast.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

@Nickiminaj alright then! Let’s keep it positive and keep it pushing!

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af