Lukas Graham er til begravelse i video til den nye single ‘Not A Damn Thing Changed’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lukas Graham er tilbage for fulde gardiner, og singlen ‘Love Someone’ går i øjeblikket sin sejrsgang herhjemme. Nu er gruppen klar med en ny single fra deres kommende tredje album, og ’Not A Damn Thing Changed’ kommer med en følelsesladet video.

Ifølge en pressemeddelelse er det »en sang om og til drengene – dem som er med på landevejen og i studiet, men også til dem derhjemme. Det er en sang, som tager udgangspunkt i hvordan alt og intet ændrer sig på én og samme tid«. I videoen følger vi Lukas Graham i både sørgelige øjeblikke til en begravelse og i mere lykkelige stunder med vennerne.

Ifølge pressemeddelelsen (det ses også i slutningen af videoen) er sangen dedikeret til Lukas Forchhammers barndomsven, William, som tog sit eget liv i januar i år.

Videoen er instrueret af René Sascha Johannsen. Lukas Graham udgiver den 26. oktober deres nye album ‘3 (The Purple Album)’.

Læs også: Se Lukas Graham synge i det amerikanske ‘Vild med dans’ – rumba på programmet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af