Pete Davidson kan godt joke om bruddet med Ariana Grande

Pete Davidson kan godt joke om bruddet med Ariana Grande
Pete Davidson og Ariana Grande på den røde løber til VMA's. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Så er der officielt gået en uge, siden Pete Davidson og Ariana Grande annullerede deres forlovelse, og selv om break-ups aldrig er sjove for nogen, så virker det til, at komikeren nu er klar til at tage lidt gas på det hele.

Forleden var Pete Davidson på scenen til en fundraiser, og rapporter melder om, at ‘SNL’-komikeren havde flere jokes klar om bruddet med popstjernen.

»Well, som I nok kan se, har jeg ikke lyst til at være her. Der foregår en hel del. Er der nogen, der har et ledigt værelse? Er der nogen, der leder efter en roommate?«, jokede Davidson, der som bekendt var flyttet ind i Grandes lejlighed i New York.

En anden kilde til morskab var de tatoveringer, Davidson havde fået i forbindelse med forlovelsen: »Jeg har dækket en masser tatoveringer til, det er sjovt. Jeg er fucking nul for to i tatoveringsafdelingen«, lød det blandt andet, inden Davidson fortsatte om tatoveringerne:

»I et magasin var der sådan en ‘Er Pete Davidson dum?’ Og 93 procent havde svaret ja. Så min ven sagde, ‘du skal ikke lytte til dem, de er bare haters’. Og jeg sagde bare ‘ja, fuck det. Jeg er ikke dum’. Så den anden dag var vi i mit køkken, hvor han sagde ‘Yo bro, det viser sig, at du var dum’«.

Læs også: Ariana Grandes 500.000 kr. dyre forlovelsesring er leveret tilbage til Pete Davidson

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af