To generationer af druggy emo-trap mødes på Juice WRLD og Futures ‘Fine China’

To generationer af druggy emo-trap mødes på Juice WRLD og Futures ‘Fine China’
Future.

Juice WRLD er dette års helt store emorap-gennembrud. Hans kendetegn er autotunede ulykkelige kærlighedssange som ‘Lucid Dreams’ og ‘All Girls Are the Same’, hvor en lang række stoffer dulmer de store hjertesmerter.

Så i den henseende er det kun naturligt, at han nu har udgivet en sang med Future.

For Atlanta-rapperen er en af de kunstnere, der grundlagde den slags musik. Oprindelig lavede han euforiske trap-kærlighedssange på de tidlige album ‘Pluto’ og ‘Honest’, men de senere år har hans kendetegn været nihilistisk stripklub-trap, hvor tilfældig sex og konstant selvmedicinering er den eneste vej ud af depressionen.

Og samarbejdet mellem Juice WRLD og Future lyder faktisk præcis sådan, som man kunne forvente: En halvt druggy, halvt forelsket trap-ballade, hvor Juice WRLD synger om, at han vil dræbe en pige, hvis hun forlader ham. Hvorefter Future stjæler sangen ved at rappe om alle de planeter, han vil tage en pige med til (Pluto, Jupiter, Mars og Saturn, hvis du var nysgerrig).

Sangen er dog kun lidt over to minutter lang og en ret letfordøjelig fornøjelse. Den bliver kun lidt ødelagt af den her akavede Juice WRLD-linje i omkvædet: »Her last man was a pussy / had a vagina«.

Læs også: Juice WRLD overværer sin egen begravelse i tragisk video til ‘Black & White’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af