Her er ugens otte fedeste fester – Natværk, fødselsdag på Chateau og Kwamie Liv som dj

Her er ugens otte fedeste fester – Natværk, fødselsdag på Chateau og Kwamie Liv som dj
Foto: Victor Jones

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Fredag fejrer Chateau Motel 2-års fødselsdag, blandt andet med bingo, hvor man kan vinde en bil, samt en hel masse dj’s. Samme dag er der også Natværk ude i Den Grå Hal med optrædener fra stærke unge danske navne som Fraads, Glød og Hong Kong.

Stadig fredag, og der er hiphop på programmet på Rust, hvor det nye pladeselskab Golden Lake Records rykker ind med hele crewet. Live-hiphop er der ikke umiddelbart noget af på Bakken, men til gengæld et seriøst solidt dj-lineup med blandt andre Lucy Love, Mike Sheridan, Waqar og Soundvenues egen Kristian Karl.

Vi bliver i Kødbyen, men nu om lørdagen, hvor danske Goss fejrer sin nye ep på Jolene: Han spiller selv live, mens Yangze og Lotte Rose dj’er.

Også lørdag er der udsolgt Kwamie Liv-koncert på Hotel Cecil, men efterfølgende bliver dørene åbnet mere op til efterfest a la Cecil AM, hvor sangeren rammer dj-pulten sammen med Mads Axelsen, inden Mathias Mesteño tager over for resten af natten.

Så er der også premiere på det nye endagsarrangement Social Service Club, der er arrangeret af ArtRebels og byder på koncerter med blandt andre Glød (igen) og Selma Judith. Og til slut runder vi af med Liaisons; en ny serie af klubevents med UK Bass-inspiration, hvor folk som Lille Høg og Lyra Valenza står for musikken.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af