Kanye West udskyder ‘Yandhi’ endnu engang

Kanye West udskyder ‘Yandhi’ endnu engang
Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Det hele startede med, at Kanye ville fortsætte sin produktive 2018-stime med endnu et album, som skulle udkomme i september under den ‘Yeezus’-klingende ‘Yandhi’. Senere annoncerede Kanye, at han ville rejse til Uganda og færdiggøre optagelserne til albummet, der blev udskudt til den 23. november.

Men det bliver tilsyneladende heller ikke i denne måned, vi får ‘Yandhi’ at høre. Efter Kanye i går optrådte med sit Kids See Ghosts-projekt i selskab med Kid Cudi på Tyler, the Creators Camp Flog Gnaw-festival, annoncerede han nemlig, at albummet er blevet udskudt på ny – og denne gang på ubestemt tid.

Kanye skriver via Twitter: »Det føltes så godt at være tilbage på scenen i går aftes med min bror Cudi. Efter at have optrådt igen, indså jeg, at det nye album, jeg har arbejdet på, ikke er klart endnu. Jeg annoncerer udgivelsesdatoen, når det er færdigt. Tak for forståelsen«.

Læs også: Kanye West og Kid Cudi slipper Kids See Ghosts-merchandise

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af