Modest annoncerer ep og forårskoncerter – hør den nye single ‘Please Keep an Eye On Me’

Modest annoncerer ep og forårskoncerter – hør den nye single ‘Please Keep an Eye On Me’
Modest.

De fire Aarhus-drenge i Modest debuterede sidste år med den aldeles lovende ‘Pretty Sure It’s Honest’-ep. Dén og et par andre solide skæringer havde de samme sommer med hele vejen til Roskilde Festival, hvor de leverede en mindst lige så lovende optræden.

Nu er den unge kvartet klar med endnu et skud 80’er-melodiøs punkrock med den buldrende to-minutter-single ‘Please Keep an Eye On Me’ og dens ungdommelige og Ceres Top-ificerede musikvideo. En forløber til en forestående ep ved navn ‘For the Better’, der lander i begyndelsen af det nye år.

‘Please Keep an Eye On Me’ besidder en dualitet af ruskende umiddelbarhed i lyden og indadskuende dybsindighed i ordene. Og det er helt bevidst, fortæller bandet selv:

»Følelsen af at holde sig oppe og holde sig igang, selvom det letteste ville være at give op. Der er en desperat energi i sangen, men også optimisme og vilje til at holde ud«.

Modest har i samme ombæring annonceret to koncerter i det nye år.

Modest (DK)
8/3, Tape, Aarhus
9/3, Loppen, København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af