Se hele hyldestshowet for Mac Miller – med rørende optagelser, videohilsener og store optrædener

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I nat løb hyldestkoncerten ’Mac Miller: A Celebration of Life’ af stablen. Koncerten var dedikeret til Mac Miller, der den 7. september i år tog sin alt for tidlige afsked med verden i en alder af blot 26 år.

På scenen optrådte en række stærke kunstnere, heriblandt Anderson .Paak, SZA, Vince Staples, Earl Sweatshirt, Travis Scott, Action Bronson, John Mayer og Miguel. Hele showet kunne livestreames på både via diverse sociale medier – og nu ligger det i fuldt format tilgængeligt via Youtube.

De fleste musikere delte foruden et par numre også en anekdote eller kærlig hilsen til Miller, hvis død tydeligvis har både chokeret og berørt dem alle. Alle hilsenerne tegner et billede af en kunstner, der var fyldt med humor, varme, kreativitet og ydmyghed, men mest af alt: Med et stort hjerte på rette sted, hvilket lader til at have gjort stort indtryk på alle hans kolleger i en ofte ganske kynisk branche.

Blandt optrædenerne flimrer også et par videoklip af Mac Miller over scenelærredet. Både helt gamle hjemmevideoer af mini-Mac og senere optagelser fra koncerter, fester og studiet. Flere kunstnere, der ikke kunne være med til selve koncerten, har desuden sendt små videoklip med rørende, varme mindeord til Miller, heriblandt Childish Gambino, Lil Wayne, Blood Orange og Pusha-T.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af