Skrillex dømt til at betale fan ti millioner kroner efter stagedive

I 2014 stagedivede Skrillex under en koncert i Los Angeles, som man må formode, at han har gjort det så ofte før. Men lige dette scenespring kommer han nok til at ærgre sig lidt ekstra over.

For en jury har netop afgjort det sagsanlæg, som efter koncerten dumpede ned i skødet af Skrillex, fra en kvinde ved navn Jennifer Fraissl. Hun havde nemlig angiveligt fået et slagtilfælde, da Skrillex var dumpet ned i hende under hans stagedive.

Og dommen? 4,5 mio. dollars til Fraissl, hvoraf Skrillex skal betale 35 procent. Det vil sige cirka 1,6 mio. dollars – eller cirka ti mio. danske kroner. Rimeligt ærgerligt stagedive, må man nok konkludere.

»Der er intet vigtigere for mig end mine fans og deres sikkerhed til mine shows – de skal have det sjovt og nyde musikken«, siger Skrillex om dommen til TMZ.

Skrillex’ turnéselskab, Lost Boys, skal betale 1,8 mio. dollars, spillestedet skal betale 450.000 dollars, mens Fraissl selv skal dække 15 procent af skaden, der altså skete tilbage i 2014.

Barry Thompson, Skrillex’ advokat, udtaler, at nedenstående videomateriale viser, at Fraissl slet ikke bliver ramt af Skrillex, og at de nu overvejer at appellere dommen.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af