Swedish House Mafia holder kæmpefest på Tinderbox

Swedish House Mafia holder kæmpefest på Tinderbox
Swedish House Mafia.

Tinderbox har annonceret det første navn til 2019, og Swedish House Mafia er hermed bekræftet til at besøge festivalen på Fyn. Steve Angello, Axwell og Sebastian Ingrosso har i løbet af 2018 fundet sammen igen, og festen på Tinderbox er en af de få annoncerede shows på det, som bliver en stort opsat turné i det kommende år.

De fleste troede, at det var slut med Swedish House Mafia, da dj- og producertrioen i 2013 gav farvelshow på festivalen Ultra i Miami. Men i 2018 gjorde de comeback selvsamme sted, da de spillede et surprise-lukkeset på Ultra – optrædenen blev endda kun offentliggjort med 24 timers varsel.

Swedish House Mafia har spillet for fulde arena og festivalområder verden over, og deres comeback-turné bliver ingen undtagelse. Den starter i maj, hvor de spiller tre udsolgte shows i Stockholms Tele2 Arena med plads til 40.000 gæster hver aften. Til juni kommer festen så til Odense.

Dette er dog ikke det eneste, vi kommer til at høre fra Tinderbox i denne uge: I morgen kl. 10.00 bliver der offentliggjort yderligere otte navne.

Tinderbox 2019 foregår i Tusindårsskoven 27.-29. juni. Billetsalget starter 30. november kl. 10.00.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af