Kanye West giver Ariana Grande en Twitter-reprimande, og taler ud om sit mentale helbred

Kanye West giver Ariana Grande en Twitter-reprimande, og taler ud om sit mentale helbred
Kanye West. (Foto: Jason Kempin/Getty Images)

Kanye West har haft en særdeles aktiv uge på Twitter. Først genoplivede han sin beef med Drake over hele 127 Tweets, og nu er rapperen altså i gang igen med en reprimande til Ariana Grande og en lang smøre om sit eget mentale helbred.

Ariana Grande refererede til de to hiphopgiganters twitter-fejde dagen inden, hun udgav sit nye nummer ‘Imagine’: »Folkens, jeg ved godt, at der er voksne mænd, som diskuterer online lige nu, men Miley og jeg dropper vores smukke, nye sange i aften. Så hvis I alle sammen lige kunne tage det roligt i et par timer, så pigerne kan få lov at skinne, ville det være sygt. Tak«.

Det fik West til at svare igen på Twitter: »Jeg ved, at Ariana sagde det her for at være cool, og ikke mente noget med det. Men jeg bryder mig ikke om den mindste indirekte kommentar fra en person, jeg ved, elsker og respekterer mig. Al denne tåbelighed tyngder mit mentale helbred, så Ariana, du ved, jeg elsker dig, men indtil du ved, at alle er okay, så lad være med at bruge mig eller dette øjeblik til at promovere en sang«.

Hvad der startede som et direkte modsvar til Ariana Grande udviklede sig hurtigt til en monolog om hans eget mentale helbred. Her forklarede West blandt andet, at han ikke har været på medicin i seks måneder, da han ikke kan lave »musik på niveau med ‘Watch the Throne’ eller ‘Dark Fantasy’«, når han er på medicin.

Han fortsatte dermed diskursen fra ‘ye’, hvor han promoverede sin mentale lidelse, som hans egen superkræft. »Gud valgte mig til at gå igennem det her offentligt, og det er smukt«, skrev Kanye blandt andet i weekendens Twitter-storm.

Ariana Grande tog siden til genmæle mod Kanye i en række nu slettede Tweets: »Med al respekt, jeg har ikke brug for at udnytte nogen til at promovere noget som helst. Punktum. Jeg lavede en kommentar om, hvad mænd laver for tiden versus kvinder. Det var en joke, som jeg nu forstår var ufølsom. Jeg undskylder, hvis jeg udløste noget, og jeg håber, du har det godt i dag«.

Læs også: Ariana Grande kommer til Danmark

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af