Pusha-T forsikrer om, at han udgiver ny musik i 2019

Pusha-T forsikrer om, at han udgiver ny musik i 2019

2018 var et stort år for hiphop og 2019 lover allerede godt. I et interview med Essence fortæller Pusha-T, at han »med sikkerhed« kommer til at udgive musik i det nye år.

»Jeg har idéerne og nogle af fundamenterne er allerede på plads. Det er ved at blive til noget, og det kommer snart ud. 2018 var et ret fantastisk år for mig. Det bliver svært at overgå, men det kommer ikke til at afholde mig fra at prøve«, fortæller rapperen.

I sommers udgav Pusha-T det Kanye-producerede album ‘Daytona’, som blev en stor kommerciel såvel som kritikersucces, mens han også stod bag det brutale disstrack ‘The Story of Adidon‘. Her på sitet kvitterede vi med de maksimale 6 stjerner til ‘Daytona’ og døbte albummet et ufortyndet magnum opus.

‘Daytona’ indløste en Grammy-nominering for bedste rap album. T skal konkurrere med Cardi B (‘Invasion of Privacy’), Mac Miller (‘Swimming’), Nipsey Hussle (‘Victoria Lap’) og Travis Scott (‘Astroworld’), men det er bestemt ikke usandsynligt, at han kommer til at starte året med en Grammy-statuette på kaminen.

I interviewet taler rapperen også om hiphoppens fremtid: »Hiphop er den yngste genre, og den kommer kun til at blive større. Som tiden går, ser man, at der kommer forskellige baner for forskellige typer artister, og at stilene bliver ved med at udvikle sig. Verden er langsomt ved at indhente det forsømte, og blandingen af kulturer kommer kun til at ryste posen yderligere«.

Læs også: Vi kårer årets 25 bedste udenlandske sange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af