Frank Oceans ’Endless’ kan snart streames som album

Frank Oceans ’Endless’ kan snart streames som album
Frank Ocean.

Frank Oceans spændende og specielle ’Endless’ udkom i 2016 eksklusivt på Apple Music som et visuelt album i sort/hvid. Nu er det snart at finde til streaming i traditionelt albumformat – det skriver Billboard, mens sangeren også har bekræftet på sin egen Instagram-profil.

Billboard skriver desuden, at det egentlig var intentionen at udsende det opdaterede album den 25. januar, men at udgivelsen blev ‘forsinket’ og ‘snart’ er klar.

’Endless’ var Frank Oceans første udspil efter det kritikerroste ’Channel Orange’, der udkom i 2012. Det skulle dog ikke stå alene længe, for ‘Blonde’ udkom allerede dagen efter til stor anmelderbegejstring.

Hvor ’Blonde’ i højere grad kan ses som den fuldbyrdede efterfølger til ’Channel Orange’, kan sangene på ’Endless’ måske beskrives som mere skitse-agtige. Den audiovisuelle oplevelse imponerede dog stadig. Snart kan det så indtages i en mere fordøjelig version, som gør det noget nemmere at lytte til sangene enkeltvis.

Læs også: Frank Ocean taler om Instagram, mode og hudpleje i ekstremt sjældent interview

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Endless is coming to streaming services as a proper, track-by-track album.?

Et opslag delt af Frank Ocean (@itsfrankocean) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af