Future udgiver nyt album senere på måneden – deler musikvideo til singlen ‘Crushed Up’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Knap 24 timer efter at Future delte singlen ‘Crushed up’ med en tilhørende musikvideo, har rapperen annonceret, at han udgiver et helt album allerede den 18. januar.

Den kommende skive har endnu ikke fået en titel, men Future har tidligere forsikret sine Instagram-følgere om, at albummet kommer til at blive en mere end værdig opfølger til ‘Future‘ og ‘Hndrxx‘ fra 2017:

»Albummet er så, så sindssygt. Jeg er inspireret, mand. Jeg er så inspireret. Jeg har fået inspiration fra overalt. Det her kommer til at blive mit bedste album nogensinde, hvis du forstår, hvad jeg mener. Eller i hvert fald til dato. Det kommer til at blive et af mine bedste albums… hold øje«, udtalte rapperen via Instagram, inden han slettede alle sine opslag i 2018.

En uge før albumudgivelsen, den 11. januar, udgiver Apple Music dokumentarfilmen ‘The Wizrd’ om Future, der ifølge en pressemeddelelse »går tæt på rapperen og afslører dele af hans verden, man aldrig før har set«.

Læs også: Hør ugens 10 bedste nye sange – masser af stærke danske hiphop- og popsingler

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af