Ny thriller om Wu-Tang Clan på vej – RZA instruerer, Ghostface Killah har skrevet historien

Ny thriller om Wu-Tang Clan på vej – RZA instruerer, Ghostface Killah har skrevet historien
RZA. (Foto: Rick Kern/Getty Images)

Den legendariske rapper/producer RZA fra Wu-Tang Clan agter at kaste sig over et nyt filmprojekt med den foreløbige titel ‘Angel of Dust’. Filmen, som RZA selv vil instruere, skal angiveligt være en overnaturlig thriller inspireret af Wu-Tang Clans egen historie.

Ifølge en plotsynopsis kommer vi til at følge den begavede teenager Casey, som vokser op alene i New Yorks benhårde gader med et talent for at rappe. Casey må kæmpe mod bander, korrupt politi, junkies og mobbere – og en seriemorder kaldet Angel of Dust, som tilsyneladende har overnaturlige evner.

Deadline melder desuden, at et andet medlem af Wu-Tang Clan, nemlig Ghostface Killah, samt gruppens manager Michael Caruso har skrevet historien. Det vides endnu ikke, hvornår produktionen går i gang.

RZA er ingen fremmed i filmdomænet. Foruden sine mange produktioner for Wu-Tang Clan og dets medlemmer har han stået bag adskillige filmsoundtracks, blandt andet Tarantino-klassikerne ’Kill Bill’ del et og to og ’Ghost Dog: Way of the Samurai’. Han gjorde sin debut som instruktør med ’The Man with the Iron Fists’ fra 2012.

Læs også: ‘Gods of Rap’ til Danmark: Wu-Tang Clan, Public Enemy og De La Soul giver fælleskoncert

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af