Den hypede Kanye-makker YNW Melly anholdt for dobbeltmord

Den hypede Kanye-makker YNW Melly anholdt for dobbeltmord
Foto: Jerritt Clark/Getty Images

Så sent som i sidste måned satte vi spot på det blot 19-årige stjerneskud YNW Melly, da han i selskab med Kanye West strålede på den catchy banger ’Mixed Personality’. Nu kommer der dog med al sandsynlighed til at gå en rum tid, før vi hører mere fra den unge trap-rapper, der nu er blevet arresteret for to overlagte mord, meddeler Pitchfork (via The South Florida Sun Sentinel).

YNW Melly, der rigtigt hedder Jamell Demons, er i selskab med rap-vennen YNW Bortlen blevet anklaget for mordene på deres egne crew-medlemmer, YNW Sakchaser og YNW Juvy, der blev henholdsvis 21 og 19 år gamle. Mordene fandt sted den 26. oktober sidste år i Sydflorida.

Melly og Bortlen skulle ifølge politiet (via South Florida Sun Sentinel) have iscenesat mordene som drive by-skyderier. YNW Bortlen (aka Cortlen Henry) skulle efter skuddene have kørt sine livløse venner på skadestuen.

Efter skudepisoden i oktober havde Melly (hvis største hit paradoksalt nok har titlen ’Murder on My Mind’) ifølge sin advokat været »meget oprevet«. »De var hans bedste venner«, som advokaten, Bradford Cohen, ifølge Pitchfork skulle have udtalt.

I januar slap Melly sit andet mixtape under titlen ’We All Shine’ – udgivet via Young Thugs YSL Records.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af