Justin Bieber levede i selvvalgt cølibat før giftemålet – taler frit fra leveren i nyt sjældent interview

Justin Bieber levede i selvvalgt cølibat før giftemålet – taler frit fra leveren i nyt sjældent interview
Hailey og Justin Bieber. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Justin Bieber har ikke givet et større interview i to år, men i et nyt et af slagsen hos Vogue taler popstjernen i den grad frit fra leveren – og om ret tunge emner som depression, stofmisbrug, religion, og hvordan ægteskabet med Hailey Bieber (tidligere Baldwin) er hårdt arbejde.

Interviewet er med begge halvdele af Bieber-parret, og som det også står sort på hvidt, så er Hailey den mere rationalle, mens Justin bærer følelserne uden på tøjet og ikke kan finde ud af at holde tilbage.

Justin fortæller blandt andet om, hvordan han i periode endte i et misbrug af Xanax. Det var i hans ‘slemme’ periode, før han på ‘Purpose’ undskyldte til hele verden og så tilbage på sine mange misgerninger.

»Jeg lavede en masse ting, som jeg skammede mig over, blandt andet var jeg super-promiskuøs, og jeg tror, jeg tog Xanax, fordi jeg skammede mig så meget«, siger han og fortsætter: »Stoffer satte en skærm op mellem mig selv og det, jeg lavede. Det blev ret mørkt. Jeg tror, at der var tider, hvor mine sikkerhedsvagter kom ind til mig sent om natten for at tjekke min puls og se, at jeg stadig trak vejret«.

Den promiskuøse livsstil blev dog sat på pause, da Justin gik i frivilligt cølibat, som varede over et år, indtil han igen fandt sammen med Hailey. Ifølge artiklen havde han »et legitimt problem med sex«, som var hans sidste last, efter stofferne ikke længere virkede. Gennem cølibatet kunne han komme tættere på Gud.

Det er dog bare nogle af emnerne i det grundige interview. Man får også hele historien om Justin og Hailey, som begge taler ærligt om, hvordan det er at være gift.

»Vi er to unge mennesker, som lærer undervejs. Jeg har ikke tænkt mig at sidde her og lyve og sige, at det hele er en magisk fantasi. Det kommer altid til at være hårdt. Det er et valg. Du føler den ikke hver eneste dag. Du vågner ikke hver dag og siger ‘jeg er så forelsket, og du er perfekt«, siger Hailey.

Læs hele interviewet og se nye billeder af parret hos Vogue HER.

Læs også: Justin Bieber lancerer eget tøjmærke – referencer til Yeezys monokrome looks

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af