ASAP Rocky og Teyana Taylor rocker en stormfuld 70’er-forelskelse i ny stjernespækket video 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er dømt groovy 70’er-vibes, vanvittige outfits, stormfuld forelskelse og kendisparade i den nye video til Teyana Taylors ’Issues/Hold On’. I videoen til nummeret, der figurerer på Taylors stærke, sexede, Kanye-producerede album ’K.T.S.E.’ fra sidste år, er Taylor nemlig fanget i et turbulent kærlighedsforhold til en afro-rockende ASAP Rocky.

Det hele begynder med et bryllup mellem de to Harlem-kunstnere, hvis vilde kærlighed kulminerer i jalousi, sex og skænderier. Da jalousien for alvor eskalerer under en solid 70’er-fest, har parret desuden selskab af Tyler, the Creator, der hygger sig med en bøllehat trukket godt ned over hovedet. Foruden Tyler kan man også spotte ASAP Ferg, desginer Kristen Crawley og Steve Harveys datter, Lori Harvey.

Læs også: Oversete hiphopklassikere #12: Spaceghostpurrps myteomspundne mixtape lagde grunden for ASAP Rocky og Soundcloud-scenen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af