Billie Eilish og Rosalía hænger ud på Instagram – fælles musik på vej

Billie Eilish og Rosalía hænger ud på Instagram – fælles musik på vej
Billie Eilish (Foto: Kenneth Cappello)

Billie Eilish og Rosalía er to af popmusikkens allermest spændende stemmer lige nu. Eilish med sin dystre, sagte emopop og Rosalía med de flamenco-inspirerede kompositioner. Så ja, selvfølgelig har de to slået pjalterne sammen for at lave noget musik.

Eilish afslørede samarbejdet i slutningen af februar i et interview med Annie Mac, men nu har den spanske sanger også delt et Instagram-billede af de to med teksten: »Jeg kan ikke vente med at gøre vores sang færdig«. Eilish gav forleden koncert i Barcelona, så det er højst sandsynlig i den anledning, de to popstjerner har haft tid til at hænge ud.

Vi venter stadig på endelig information om samarbejdet, men Eilishs debutalbum ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ lander jo 29. marts, så måske der? Selv om det også er lidt tight, hvis sangen ifølge Rosalía ikke er færdig endnu. Men hvem ved…

Rosalía blev for nyligt annonceret til årets Roskilde Festival, og hvis nu 2019 rigtigt skal forkæle os, så kommer der også en tidlig efterfølger til sidste års fænomenale ‘El Mal Querer’.

Læs også: Billie Eilish er popstjernen til en generation af piger, der ikke gider smile til kameraet

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

can’t wait to finish our song ? compartir contigo en el estudio o verte ayer actuar me inspira sooo much, love you B

A post shared by ROSALÍA (@rosalia.vt) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af