Lil Uzi Vert flygter fra endnu et Nardwuar-interview

Da Lil Uzi Vert for et halvt års tid siden blev interviewet af den Nardwuar (branchen formentlig mest vanvittige og bedst forberedte journalist), endte interviewet med et flugtforsøg, da Lil Uzi blev godt og grundigt skræmt af de temaer, Nardwuar havde gravet frem i sin omhyggelige research.

»Han ved for meget«, lød det dengang, inden rapperen tog flugten. Denne gang, da Nardwuar og Lil Uzi Vert endnu en gang krydsede klinger i Miami forleden, kom Lil Uzi eventuelle afsløringer i forkøbet og stak i løb allerede efter et par spørgsmål.

Nok er Nardwuar ikke synderligt hurtig – men han er stædig. Så det lykkedes den gæve canadiske interview-terrorist at undslippe en ordentlig bøf af en sikkerhedsvagt, nå op til Lil Uzi Verts bil og få ham til at levere det obligatoriske ’doot doo’ i Nardwuars afslutningsmelodi.

Lil Uzi Vert kan opleves på dette års Tinderbox til juni.

Læs også: Lil Uzi Vert var ikke pensioneret alligevel – se videoen til den nye single ‘Free Uzi’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af