Roskilde Festival afslører nyt område på festivalpladsen med både afslapning og raves

Roskilde Festival afslører nyt område på festivalpladsen med både afslapning og raves
Roskilde Festival. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Roskilde Festival har hele tiden gang i nye projekter, og pladsen skifter udseende fra år til år, så der altid venter gæsterne nye oplevelser, de ikke kunne få året forinden.

Nu har festivalen løftet sløret for et nyt tiltag i 2019: Ambereum.

Ambereum er navnet på et nyt område inde på selve festivalpladsen, hvor fokus kommer til at være på dj’s, kunst, afslapning og raves. Det kommer til at ligge i staldene i den østlige del af Art Zone, og selve rummet er skabt af Viron Erol Vert »med inspiration fra ravets helende egenskaber, græske og syriske templer og idéen om at kombinere de tidlige naturreligioner med den romerske og græske mytologi i et natklublignende, ravorange, psykedelisk rum«, som det lyder i en pressemeddelelse.

Om dagen er der performances og koncerter fra Isabel Lewis, Tomoko Sauvage, Francesco Cavaliere og Wojtek Blecharz, men om aftenen bliver Ambereum omdannet til en natklub, hvor tre forskellige kollektiver/sammenslutninger har ansvaret for hver deres aften.

Der er altså house, techno og eksperimenterende elektronisk musik fra danske Regelbau og Fast Forward, mens tre tyske dj’s med tilknytning til den legendariske Berlin-natklub Berghain/Panorama Bar tager sig af den sidste dag.

Ambereum-natklubben er åben torsdag, fredag og lørdag fra 22.00-03.00.

Torsdag 4. juli: Fast Forward Presents Sugar + Ezy + Dj Tool + Ida Engelhardt
Fredag 5. juli: Regelbau Presents Dj Sports + Manmade Deejay + Central + C.K
Lørdag 6. juli: Boris + Roi Perez + Virginia

Læs også: Hans Philip spiller på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af