Mø var til Spice Girls-koncert – og hun elskede det

Mø var til Spice Girls-koncert – og hun elskede det
Mø. (Foto: Fryd Frydendahl)

Spice Girls var uundgåelige i 90’erne, gjorde et mindre comeback i 00’erne og er i øjeblikket igen aktuelle med en comebackturné i Storbritannien – og koncerten i London sidste uge havde også en stjerne blandt publikum.

Nemlig , som på Instagram har delt en ret dybfølt video med klip fra den ikoniske popgruppes koncert i Wembley:

»Denne weekend så jeg Spice Girls. Jeg husker, da de spillede i Danmark i 90’erne. Jeg kunne ikke tage til koncerten, det var i København, og vi havde ikke penge, whatever, jeg kunne ikke tage afsted. Og jeg sad på mit værelse med min bedste veninde, og vi havde alle Spice Girls-dukkerne, og med dukkerne legede vi, at vi var til koncerten,« bekender hun.

Det er nærmest hjerteskærende skuffende, hvis man ikke når at se sin yndlingsgruppe, før de går i opløsning. Heldigvis kunne Mø små 20 år efter gøre bod:

»Denne weekend fik jeg min redemption. Jeg tog til London med alle mine venner, og vi så Spice Girls. (…) Vi græd og grinede og græd og grinede allesammen… Det var næsten for meget«.

Melanie C, aka Sporty Spice, udtrykker i kommentarerne ærgrelse over ikke at have mødt den danske stjerne. De har dog mødt hinanden før – mange gange.

Læs også: Spice Girls har kickstartet deres store reunion-turné – se setliste og videoer fra første koncert

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Slam it to the left ????

Et opslag delt af (@momomoyouth) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af