Odense-festivalen Karrusel genopstår i København – første navne er klar

Odense-festivalen Karrusel genopstår i København – første navne er klar
Karrusel, 2016. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Fra 2014-2017 tog Distortion-holdet (firmaet Nus/Nus) til Odense for at sætte den tre dage lange gadefestival Karrusel i omdrejninger. Efter et års pause er festivalen nu klar til at vågne af sin dvale – denne gang som regulær festival frem for gadefest på en ny lokation.

Karrusel er nemlig klar til at løbe af stablen på ny i en skov på Refshaleøen den 30.-31. august. Festivalen anno 2019 kommer til at holde fokus på internationale house- og techno-navne med lokale indspark fra r’n’b-, synthpop og disco-kunstnere. Musikerne får to open air-scener at boltre sig på over de to dage, hvor der vil være plads til, at op til 2.500 gæster kan feste med.

Årets første hovednavn er da også allerede annonceret i form af den tyske house-musiker Dixon, der er klar med et dj-set som festivalens finaleshow lørdag nat. Dixon får selskab af Dixons elektroniske landsmand, Oliver Schories, på musikplakaten.

Nus/Nus-direktør Thomas Fleurquin udtaler om flytningen: »Vi elsker den lille skov på Refshaleøen, som man kan indrette på helt magiske måder. Vi flyttede allerede Distortion Ø derud sidste år, og vi får så mange positive tilbagemeldinger, at vi er nødt til at bruge den mere end én gang om året«.

Karrusel
30.-31. august
Refshaleøen (Refshalevej 185)
Billetpris: 250 kroner (dagsbillet), 350 kroner (begge dage).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af