Se den sjove musikvideo til Logic og Eminems ‘Homicide’ – med en spot on Eminem-parodi

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad gør man, når man ikke kan få Eminem til at medvirke i sin musikvideo? Man hyrer selvfølgelig en dobbeltgænger, som kan lave den perfekte imitation. Og for ikke at tabe ansigt, så får man også lige en stunt double ind for en selv.

Det er udgangspunktet for Logics nye musikvideo til ‘Homicide’ ft. Eminem. Her får Logic et ærgerligt afbud og må i stedet hyre komikeren Chris D’Elia ind til at imitere Marshall Mathers – og hans Eminem-parodi er som altid glimrende.

‘Homicide’ er at finde på Logics nyeste album ‘Confessions of a Dangerous Mind’, der udkom sidste måned. Tidligere på året delte rapperen to sange med Mac DeMarco, der fungerede som en slags soundtrack til Logics debutroman ‘Supermarket’, som har ligget på New York Times’ bestseller-liste.

Læs også: Hør ugens 10 bedste nye sange – Tessa, dansk posse cut og friske Hans Philip-singler

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af