Cupcakke holdt en frigørende sex-fest på Roskilde Festival

Cupcakke holdt en frigørende sex-fest på Roskilde Festival
Foto: Bo Källberg

»It’s kind of funny, but I think you’re gonna enjoy this«, sagde Cupcakke inden ’Spiderman Dick’. Og det kan man nok egentlig sige om hele den amerikanske rappers koncert. Cupcakke er kendt for sine groteske, eksplicitte og til tider næsten vulgære tekster, der slibrigt og (alt for) detaljeret går i dybden med diverse sex-relaterede situationer og handlinger.

Men sangene, som nærmest kunne have været pinlige at få langet over scenekanten, blev med Cupcakke frigørende, sjove og oprigtige (selv for de mænd, der måske nok ikke helt forstod mange af de ting, Cupcakke beskriver). For det blev leveret med en så stor selvsikkerhed og selvfølgelighed, at man ikke kunne andet end at lade sig suge med ind i rapperens sex-fikserede univers. Publikum rappede med på omkvædet i højdepunktet ’Duck Duck Goose’, og hun fik hele Apollo til at stønne højt efter ’CPR’.

Cupcakke optrådte med en stor autoritet, hun var velrappende og veloplagt – også i de små (selvfølgelig sexfikserede) kommentarer, der kom mellem numrene. Efter ekstranummeret ’Garfield’ konstaterede hun, at vi nok var kommet fire-fem gange allerede.

Hun har sine hiphop-numre som ’Vagina’, den latinklingende ’Prenup’ og den fænomenale ’Deepthroat’, der lukkede festen (inden ekstranumrene), men også den nærmest Eurovision-agtige ’LGBT’ og den dugfriske reggaeton-banger ’Ayesha’. Musikken stikker i mange retninger – nogle gange lidt for mange. Men Cupcakke er et befriende bekendtskab, og det her var en mere end vellykket fejring af alt det, man normalt ikke må snakke for højt om.

Oversigt: Her er alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival

Cupcakke. Koncert. Roskilde Festival, Apollo.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af