Tyler, the Creator springer ud som ismand for at lave en pebermynte-playdate til sin mund

Tyler, the Creator springer ud som ismand for at lave en pebermynte-playdate til sin mund
Tyler, the Creator (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Tyler, the Creator er en mand af mange talenter. Et af disse er en solid smag inden for semisolid spise, hvilket han et par gange har bevist som gæst i programmet ’The Greatest Cooking Show of All Time’, der rullede over hans Golf Media-app med madlektioner for »regular ass people«. Her har menuen stået på både churros og vafler – men nu er det is, Tyler har kastet sin kærlighed over.

Tyler har nemlig kreeret sin helt egen slags is under titlen ’Snowflake’ i et samarbejde mellem Tylers Golf le Fleur og amerikanske Jeni’s Splendid Ice Creams. Isen beskrives ifølge en pressemeddelelse som »kølig pebermynte på den elfenbensfarvede side, varm mynte på den grønne side med smøragtig hvid chokolade, der smelter igennem isen, med hvide chokoladestykker som crunch, og en lille smule havsalt til at bringe smagen og duften frem«.

Med offentliggørelsen følger desuden den formentlig bedste begrundelse for nogensinde at lave en is: »Så meget som jeg elsker chocolate chip cookies, kan jeg ikke komme mig over, at nogen har lavet den universelle regel, at de altid er nødt til at komme sammen med de der ubrugelige macadamianødder. Så længe, jeg kan huske, kom pebermynteis altid med med alle slags chocolate chips, bortset fra hvid. Nu har jeg endelig fået de to væk fra deres klæbende venner og lavet en playdate til min mund. Nyd den – Tyler, the Creator«.

Læs også: Har Tyler, the Creator sagt endegyldigt farvel til rappen? Soundvenues hiphop-podcast analyserer ‘Igor’

 

Vis dette opslag på Instagram

 

GOLF le FLEUR* x JENIS SPLENDID ICE CREAMS: SNOWFLAKE – JULY 6TH ONLINE/FLAGSHIP — JULY 8TH AT JENIS ICE CREAM STORES

Et opslag delt af GOLF WANG (@golfwang) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af