Ude nu: Her er ugens fire vigtigste nye album

Hver fredag guider vi til de mest spændende udgivelser fra musikkens verden – denne uge med blandt andet Banks og Ed Sheerans vilde gæsteliste.
Ude nu: Her er ugens fire vigtigste nye album

1. Banks ‘III’

Amerikanske Banks vender tilbage med mere dragende popmusik, og denne gang har hun fat i nogle interessante samarbejdspartnere som Hudson Mohawke og Francis and the Lights. Fang hende i Store Vega til november.

2. Bea1991 ‘Brand New Adult’

Bea1991 laver artpop – for at sige det let, for hendes musik stikker i så mange retninger, at sangene føles som kunststykker. ‘Brand New Adult’ er hendes debutalbum, og her har blandt andre Dev Hynes hjulpet til.

3. Ed Sheeran ‘No.6 Collaborations Project’

Chance the Rapper, Stormzy, Justin Bieber, Travis Scott, Eminem, Skrillex. Og ja, det er altså ikke engang halvdelen af den bugnende gæsteliste på Ed Sheerans nye album. Om han rent faktisk kan holde styr på tropperne, det må tiden vise.

Blood Orange.

4. Blood Orange ‘Angel’s Pulse’

Blood Orange kalder selv ‘Angel’s Pulse’ for et mixtape – en slags epilog til albummet ‘Negro Swan’ fra sidste år med materiale, Dev Hynes selv har indspillet, produceret og mixet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af