Hør Charli XCX og Haim synge om længselsfuld forelskelse på den nye ’Warm’

Hør Charli XCX og Haim synge om længselsfuld forelskelse på den nye ’Warm’
Charli XCX og Haim.

Der er god grund til at glæde sig til 13. september, hvor Charli XCX’ første reelle album siden 2014’s ’Sucker’ udkommer. Albummet, der har fået titlen ’Charli’, produceres i samarbejde med A.G. Cook fra PC Music, der også var inde over det virkelig vellykkede mixtape ’Pop 2’, så det tegner jo godt for den futuristiske og kompromisløst poppede lyd, vi kender og elsker fra XCX’s hånd.

Vi er allerede blevet serveret hele fire stærke singler fra ’Charli’, der inkluderer prominente samarbejder med Troye Sivan, Lizzo, Christine and the Queens og Sky Ferreira – og det seneste singleskud på stammen er ingen undtagelse. Her har Charli nemlig sat et stærkt hold og slået sig sammen med søstertrioen Haim på tracket ’Warm’, der, som titlen måske antyder, vækker associationer til en varm tropenat med sin calypsorytme og synths, der lyder tilnærmelsesvist som olietønder.

‘Warm’ ville dog ikke være et nummer i Charli XCX’s ånd uden en heftig dosis af autotune og andre vokaleffekter, som virkelig bringer ’Warm’ ind i nutidig, eller ja, vel nærmest fremtidig kontekst, ligesom vi også nærmest traditionen tro får en terapeutisk tekst, der handler om ugengældt kærlighed og længslen efter at give sig hen til forelskelse.

Det stjernespækkede album ’Charli’ kommer, udover de allerede offentliggjorte samarbejder, også til at inkludere gæsteoptrædener fra blandt andet Clairo og Kim Petras, så der er nok at se frem til. Charli XCX giver desuden koncert i Store Vega til november.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Her er 26 udenlandske album, vi glæder os helt vildt meget til i anden halvdel af 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af