Top Tracks: Hør ugens 11 bedste nye sange – Brockhampton, Jpegmafia, Alex Cameron

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 11 bedste nye sange – Brockhampton, Jpegmafia, Alex Cameron
Alex Cameron.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Velvet Negroni ‘Kurt Kobain’

Det spirende r’n’b-talent Velvet Negroni har allerede optrådt på Bon Ivers nyeste album og spillet supportshows for Tame Impala – og med ‘Kurt Kobain’ står han over for et mindre gennembrud i eget navn. Tracket blander Jai Paul-klingende fremtidsfunk med et Prince-kanaliserende greb om popmelodier, og dertil er groovet unægteligt bouncy. Velvet Negroni udgiver albummet ‘Neon Brown’ den 30. august.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. AV AV AV ‘No Statues’

Den danske producertrio bestående af Eloq, DJ Er Du Dum Eller Hvad og Unkwon har længe serveret bangers til dansegulvet, men aldrig har de budt på noget, der i samme grad som dette nye nummer lever op til gruppens navn. Der er så meget hårdfør smadder og puls på ‘No Statues’, at »Av, av, av« er den mest oplagte respons – på den bedst tænkelig måde, selvfølgelig. Et debutalbum kommer til oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Jpegmafia ‘Jesus Forgive Me, I Am a Thot’

Jpegmafia er på vej med et nyt album, der ifølge rapperen selv er »wack«, og han har varslet, at vi skal »forvente skuffelse«. Og i Youtube-beskrivelsen til den vanvittige ‘Jesus Forgive Me, I Am a Thot’, står der da netop også »THE DISSAPOINTMENT CUMS SOON« (sic!). Det er et kugleskørt nummer, der veksler mellem skramlet hiphopeksperimentation og fløjlsblød soulinstrumentation. Slet ikke en skuffelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Clipping ‘Nothing Is Safe’

Det er efterhånden tre år siden, vi senest har hørt noget fra Clippings abstrakte, industrielle hiphopudfoldelser. De har dog netop udmeldt, at de til oktober vil udgive albummet ‘There Existed an Addiction to Blood’, og førstesinglen antyder, at der er god grund til at glæde sig. Sangen er morderisk og utryg, og den varsler endnu et grumt album fra den amerikanske trio.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Devon Welsh ‘Somebody Loves You’

Siden Majical Cloudz gik hvert til sit i 2016 har forsanger Devon Welsh stille udgivet ny musik i et ganske konsekvent tempo. 11. oktober lander ‘True Love’, Welshs tredje album siden gruppen gik i opløsning, og den nyeste single derfra er en af hans bedste udøvelser som solist hidtil. Det er en vemodig, reflekteret og moden breakup-sang, som er udført med en finesse, man ikke ofte ser magen til.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Brockhampton ‘Boy Bye’

Det spraglede bossanova-beat på Brockhamptons ‘Boy Bye’ er godt nok ikke set før. På tværs af dette nummer og de to foregående singler lader det til, at ‘Ginger’ bliver en markant mindre poppet udgivelse end ‘Saturation’-trilogien – men knap så hårdfør som ‘Iridescence’. Rapkollektivets nok mest alternative album udkommer om blot en uge – vi venter i spænding.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Michael Kiwanuka ‘You Ain’t the Problem’

Michael Kiwanukas retrosoul har sjældent været nær så medrivende som på den triumferende ‘You Ain’t the Problem’, første single fra hans kommende album blot betitlet ‘Kiwanuka’. Man kan mærke elementer af kunstnere som Curtis Mayfield og Sly & the Family Stone blive moderniseret, og ligesom med klassikerne vækker det et stort smil på læben.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Los Bitchos ‘Pista (Great Start)’

Los Bitchos’ fem medlemmer kommer fra henholdsvis Uruguay, Australien, Sverige og England, men de hylder især cumbia-musik fra Columbia og Panama – især sådan som den lød i 80’erne. Dertil er der tilsat lidt psykedelia og nogle elementer af surfrock, der gør, at ‘Pista (Great Start)’ bliver til et ideelt soundtrack til en solrig dag på stranden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Lillebittebock ‘Ondskaben tager over’

Danmarks kronprins udi emorap, Lillebittebock, har udgivet en rigtig intens, medrivende sang i form af ‘Ondskaben tager over’. Det følsomme nummer har fået en overdådig musikvideo, hvor man ser Bock dø på fem forskellige måder. Utvivlsomt en af den melodiske rappers fineste stunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Charli XCX feat. Sky Ferreira ‘Cross You Out’

Den dekonstruerede klublyd på den nyeste single fra ‘Charli’ er så gennemført, at det ikke overrasker, at det er endnu et af Charli XCX’s mange samarbejder med PC Music. Sky Ferreiras mere rustne vokal giver også noget kant til de isnende synths og brusende trommer, der dominerer tracket. ‘Charli’ udkommer 13. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

11. Alex Cameron ‘Far From Born Again’

13. september udkommer Alex Cameron-albummet ‘Miami Memory’, og de hidtidige singler har virkelig imponeret os, ikke mindst ‘Far From Born Again’, en sang dedikeret til sexarbejdere. I musikvideoen er der tilmed interviews med sexarbejdere, der fortæller om deres arbejdsforhold. Sangens kække tone står i flot modspil til det alvorlige emne, og så er den utilgiveligt catchy.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af