Billie Eilish bliver vist rundt på ‘Saturday Night Live’-settet af klassens seje dreng: Woody Harrelson

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spørg enhver high school teen-flick: Det er ikke nemt at være den nye pige i klassen. Og det er selvfølgelig heller ikke let at være Billie Eilish på hendes allerførste dag på ’Saturday Night Live’-settet – men så er det jo et held, hun render på en gæv, gammel traver som Woody Harrelson, der er klar med en rundvisning.

Harrelson har nemlig gjort sig som vært på ’SNL’-scenen tre gange før (to af hvilke længe før Eilish overhovedet var i nærheden af undfanget), så han har selvfølgelig det kølige overblik – og noget så smadder-ungt som et skateboard over skulderen.

»Oh, det er Jason, han er ny her«, fortæller Harrelson, idet han introducerer Eilish for Kenan Thompson, der har været med på ’SNL’ i 16 år. Turen går desuden forbi Colin Jost og Michael Che som de klassiske mobbe-jocks, Heidi Gardner, der vil være elevrådsformand, og Melissa Villaseñor, der må overlade scenen til den unge superstjerne: Billie Eilish.

Billie EIlish indtager scenen med til sæsonpremieren på lørdag, hvor Woody Harrelson indtager sin fjerde værtsrolle. Senere på sæsonen byder på musikalske gæster som Taylor Swift og Camila Cabello.

Læs også: 15 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af