Danish Music Awards vender tilbage – Sivas, Jada, Nik & Jay m.fl. på programmet

Danish Music Awards vender tilbage – Sivas, Jada, Nik & Jay m.fl. på programmet
Sivas. (Foto: Samy Khabthani)

Det kom som en overraskelse, da Danish Music Awards sidste år valgte at aflyse prisuddelingen. »Nogle gange skal man turde at trække en streg i sandet for at kunne udkomme i en ny og anderledes version af sig selv«, lød den dengang fra Lasse Lindholm, formand for DMA-akademiet og kommunikationsdirektør i musikselskabernes brancheorganisation.

Nu er den nye og anderledes version af Danish Music Awards så klar til at vende tilbage. Prisuddelingen foregår den 17. oktober i K.B. Hallen, varer to en halv time, og så består showet (udover prisoverrækkelser) af hele ti liveoptrædener fra et indtil videre virkelig solidt lineup af kunstnere. Foreløbig har DMA annonceret sværvægtere som The Minds of 99, Jada, Nik & Jay, Clara, Sivas og Node, og flere skulle altså være på vej.

Det nye format satser mere på livemusik end tidligere, hvilket også kommer til udtryk i, at nogle af de musikalske indslag får karakter af »minikoncerter«, hvor udvalgte artister spiller hele tre sange. Vært for det hele bliver Nabiha, og priserne kommer til at dække en toårig periode af udgivet musik, da DMA jo blev aflyst i 2018. De nominerede kommer til at blive offentliggjort løbende via Danish Music Awards’ sociale platforme.

»Vi har valgt at skabe et nyt DMA, hvor oplevelsen af at være til en overdådig stjernebesat koncert er i centrum«, siger Lasse Lindholm om det nye koncept.

Danish Music Awards 2019 bliver vist lørdag den 19. oktober på TV 2 i en redigeret version og kan ses på TV 2 Play i fuld længde. Billetter kan købes via Billetlugen fra den 6. september klokken 10.00.

Læs også: Gilli rydder bordet ved Danish Music Awards 2017 – se alle vinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af