School of X skifter fuldkommen retning på den nye single ‘Destiny’

School of X skifter fuldkommen retning på den nye single ‘Destiny’
School of X. (Foto: Frederik Valentin)

Rasmus Littauer debuterede i 2017 med den synthromantiske ep ‘Faded. Dream.’, men meningen med School of X er alt andet end at fortsætte i samme rille som tidligere.

Nu har den danske musiker, trommeslager (blandt andet for Mø) og sanger indledt et nyt kapitel i solokarrieren, og det sker med singlen ‘Destiny’, der er stammer fra en kommende ep af samme navn.

Her er der skruet ned for elektronikken og de smaskende trommer til fordel for et mere nøgent udtryk med fokus på akustisk guitar, en øm fløjtefigur og så selvfølgelig teksten.

»Det er titelnummeret, og det er det, fordi jeg synes, det er et særligt nummer med en særlig komposition og instrumentering. Den handler om, at ens valg har konsekvenser, og at man er tvunget til at tage valg, hvis man vil leve. Den handler om skæbnens ironi, hvordan man vælger med hjertet, og hvordan ens valg svigter en. Teksten beskriver, hvordan man barnagtigt bliver i noget, fordi det er for svært at tage det uundgåelige valg«, udtaler Littauer i en pressemeddelelse.

Singlen ledsages af en ligeså intim musikvideo, og ep’en ‘Destiny’ er skemasat til udgivelse 15. november via Tambourhinoceros

Læs interview: Rasmus Littauer turnerer konstant med Mø – som School of X er han klar til at finde sin egen stemme

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af