Gilli og Branco annoncerer fællesalbum, ‘Euro Connection’ – ude allerede i år

Gilli og Branco annoncerer fællesalbum, ‘Euro Connection’ – ude allerede i år
Branco.

Gilli og Branco er særdeles produktive for tiden. De har begge udgivet soloalbum i løbet af 2019, men nu har de også annonceret et fællesalbum med titlen ‘Euro Connection’.

Det er Branco, der har delt nyheden på sin Instagram, hvor han skriver, at albummet udkommer nytårsaften: En releasedato, som Gilli har været fan af længe. Den sidste dag i 2017 udgav han således singlen ‘Langsom’, mens han fortsatte traditionen året efter og fejrede overgangen til 2019 med ‘Kolde nætter’.

Sammen med albumnyheden har Branco også delt en teaser for singlen ‘Verden vender’, der lander på fredag den 31. oktober. I videoen er Branco på flugt med et hjerte i tasken – bogstavelig talt.

Branco og Gilli har længe arbejdet sammen i gruppen Molo, men udgav altså deres respektive soloalbum i 2019: Først Brancos ‘Baba Business’, der kort tid efter fik selskab af Gillis ‘Kiko’.

Makkerparret udgav for lidt siden singlen ‘London Town’, men der er uvist, om den sang kommer med på ‘Euro Connection’, selv om det da ville give mening titlerne taget i betragtning. »Første og sidste single« inden albummet, skriver Branco nemlig om ‘Verden vender’, der altså kommer på fredag.

Læs også: De 20 bedste danske hiphopsange i 2010’erne

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af