Travis Scott annoncerer nyt album – udkommer inden årets udgang

Travis Scott annoncerer nyt album – udkommer inden årets udgang
Travis Scott. (Foto: Scott Legato/Getty Images for Live Nation)

Travis Scott har haft travlt, siden han sidste år udgav albummet ‘Astroworld‘. Han har været på en omfattende verdensturné, der blandt andet bragte ham forbi Roskilde Festival, og så har han startet sin egen festival, mens der også er blevet lavet en Netflix-dokumentar om stjernen.

Nu har den produktive rapper annonceret, at han inden årets udgang udkommer med albummet ‘Jack Boys’. Scott udgiver ikke albummet i eget navn, i stedet er der tale om debuten for hans kreative kollektiv også kaldet Jack Boys. Pladen vil eftersigende inkludere rapperens seneste single ‘Highest in the Room‘ og bidrag fra blandt andre Sheck Wes, Don Toliver og DJ Chase B.

Scott har endnu ikke offentliggjort en officiel udgivelsesdato, men han har allerede sat album-merch i salg på sit website.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af