Let the memes begin: Kanye West gav den som sølvmand til opera-premiere

Let the memes begin: Kanye West gav den som sølvmand til opera-premiere
Kanye West til premieren på 'Mary' (fra DatPiffs Twitter).

Der er så mange jokes, der presser sig på, som kunne indlede dette skriv. Men det er som om, intet – hverken Tobias ’blue man’ Fünke-sammenligninger eller ’The Wizard of Oz’-referencer – vil yde dette retfærdighed. Derfor nøjes vi med det, der er sagens kerne: Kanye West var én stor sølvmand til gårsdagens premiere på operaen ’Mary’.

Kanye havde klædt sig i en fin, lille sølvsag og var smurt ind i sølvmaling fra top til tå, da han indtog Miami Marine Stadium, hvor hans anden opera løb af stablen. Men der var nu (form for) mening med galskaben. Eller – han var i hvert fald ikke den eneste, der havde været oppe at slås med en sølvspray. Hans ’Sunday Service’-gospelkor, der medvirkede i operaen, matchede ham nemlig, så hele opvisningen, der fandt sted på en flydende scene, glitrede på bølgen den blå.

Ifølge Pitchfork bestod ’Mary’ af fortællingen om Jesu fødsel gennem gospelversioner af numre fra Kanyes bagkatalog, heriblandt ’Love Lockdown’, ‘Can’t Tell Me Nothing’, ’Devil in a New Dress’ og ’Power’. ‘Mary’ er Kanyes anden operaopsætning. Sidste måned debuterede han som operaskaber med ’Nebuchadnezzar’, der havde Sheck Wes i en hovedrolle.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af