Nu kan du endelig streame alle Jay-Z’s album på Spotify igen

Nu kan du endelig streame alle Jay-Z’s album på Spotify igen
Jay-Z. (Foto: Ari Perilstein/Getty Images)

Jay-Z har længe nægtet at frigive størstedelen af sine album til streaming hos Spotify, hvilket jo nok har haft noget at gøre med, at han er medejer af streamingtjenesten Tidal. Nu, på rapperens 50-års fødselsdag, er hele hans diskografi dog landet hos Spotify.

Der er blandt andet tale om store udgivelser som ‘The Black Album’ og ‘Watch the Throne’, der nu endelig kan streames hos Spotify. Der meldes dog ikke noget om, hvor længe Jay-Z’s samlede værker vil være tilgængelige – forhåbentligt er de tilbage i folden permanent.

Jay-Z lancerede Tidal i 2015 sammen med Kanye West, Rihanna, Madonna og en række andre artister. I en turbulent startfase havde Tidal eksklusive rettigheder til blandt andet Beyoncés ‘Lemonade’ og Kanye Wests ‘The Life of Pablo’, og i 2016 trak Jay-Z så de fleste af sine egne album fra Spotify. I 2018 beskyldte det norske dagblad DN Tidal for at have fusket med deres streamingtal.

Udover at fejre sin 50-års fødselsdag har Jay-Z gang i lidt af hvert. For tiden er han således i gang med at sagsøge en børnebog, der har kopieret hans tekster, og han er i gang med at producere en musical med Idris Elba. Og så holdt han selvfølgelig den der fest, hvor selve invitationen var et Rolex-ur til 260.000 kroner. Helt normale beskæftigelser, med andre ord.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af