Se Billie Eilish og Alicia Keys spille en nedbarberet ‘Ocean Eyes’ sammen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går var Alicia Keys gæstevært i stedet for James Corden i ‘The Late Late Show’, og her fik hun blandt andet besøg af Billie Eilish. Sammen spillede de den unge popstjernes ‘Ocean Eyes’, og den noget uventede duo viste sig faktisk at passe ret perfekt sammen.

De spillede nemlig en helt nedbarberet version af den intime ballade, hvor Keys var på klaver (selvfølgelig), mens de to sangere skiftedes til at synge sangens linjer.

‘Ocean Eyes’ var Billie Eilishs første gennembrud. Sangen, som hendes storebror Finneas egentlig havde skrevet til sit eget band, blev oprindelig udgivet på Soundcloud i 2015, da Eilish var kun 14 år gammel. Det er klart en af den unge popstjernes mere minimalistiske, skrøbelige sange – næsten en modsætning til nogle af hendes nyere numre som de storslåede ‘Bad Guy’ og ‘You Should See Me In a Crown’.

Senest har Alicia Keys indspillet en version af sangen til Spotify Singles-serien, og nu debuterede hun altså coveret live sammen med Billie Eilish selv.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af