Se Solanges imponerende ‘When I Get Home’-medley hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden et stykke tid siden, Solange udgav det kompromisløse neosoul-album ‘When I Get Home’. Alligevel var hun i går på visit hos Jimmy Fallon, hvor hun spillede et medley af sange fra albummet, der vidnede om, at hun heller ikke går på kompromis med sine liveoptrædener.

I løbet af ni minutter spillede Solange sig gennem fem numre fra ‘When I Get Home’, og man må da også medgive hende, at det må være svært at udvælge blot et nummer fra det stærke album.

Solange og det veloplagte band lægger ud med en smuk korintro til ‘Taking on the Light’, som er en del af intronummeret ‘Things I Imagined’ på ‘When I Get Home’, hvorefter et blæsermellemspil sætter gang i en smuk koreografi, der også bringer en flok dansere på scenen på en trappe bag bandet, inden ‘Down With the Clique’ går i gang.

Herefter bliver ‘Binz’ og ‘Almeda’ afviklet med et skarpt flow fra hovedpersonen og en imponerende twerk-session i baggrunden, inden en reprise af ‘Taking On the Light’ runder ballet af med en vild hoppende dans fra både Solange og hendes korsangere.

Det smukke medley er næsten ikke til at tage øjnene fra, og Solanges bløde r’n’b-røst imponerer som sædvanlig i de højere luftlag, mens hendes band, korsangere og dansere er komplet koordineret bag hende. Helt sikkert en af den slags kunstneriske optrædener med højtragende ambitioner, man ellers sjældent oplever i bedste sendetid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af