Billie Eilish åbner op om sin kamp med selvmordstanker i nyt interview: »Jeg troede oprigtigt ikke, jeg ville nå at fylde 17«

Billie Eilish åbner op om sin kamp med selvmordstanker i nyt interview: »Jeg troede oprigtigt ikke, jeg ville nå at fylde 17«
Billie Eilish.

Billie Eilish er blandt favoritterne ved Grammy-uddelingen natten til mandag og i den forbindelse tog den 18-årige sanger en snak med CBS This Morning-værten Gayle King, hvor Eilish åbnede op omkring sine udfordringer med selvmordstanker.

Eilish fortæller, at hun har haft det svært, efter hun blev en international superstjerne: »Jeg var så ulykkelig og glædesløs sidste år (2018, red.)«, siger hun og uddyber, at hun fik en klinisk depression og skar i sine arme kort efter, hun blev kendt og ikke længere kunne træde uden for en dør uden at blive genkendt og derved mistede kontakt til en del af sine venner.

»Jeg vil ikke lyde for sortsynet, men jeg troede oprigtigt ikke, at jeg ville nå at fylde 17 år«, fortsatte sangeren under samtalen, der vil blive sendt som del af segmentet ‘The Gayle King Grammy Special’.

Studieværten spurgte så, om Eilish troede, at hun ville gøre noget ved sig selv, hvorefter sangeren svarede:

»Ja. Jeg tænker nogle gange på den her gang, hvor jeg var i Berlin, og jeg var alene på mit hotelværelse. Og jeg kan huske, at der var et vindue lige dér. Jeg kan huske, at jeg græd, fordi jeg tænkte på måden, jeg skulle dø på. Måden jeg ville gøre det på«.

De mørke tanker har også været en del af Eilishs tekstunivers, og i interviewet bekræfter hun, at linjen »I wanna end me« fra sangen ‘Bury a Friend’ faktisk refererede til hende selv. »Og så rimede det også«, tilføjede sangeren med et glimt i øjet.

Eilish slår fast, at hun har det langt bedre i dag, blandt andet takket være hendes mors støtte, og at hun nu koncentrerer en stor del af sin energi om at hjælpe fans, der går gennem lignende mørke tider.

»Jeg griber fat i deres skuldre og siger: ‘Vær sød at tage vare på dig selv og være god og sød ved dig selv. Lad være med at tage det ekstra skridt og udøve yderligere smerte på dig selv«.

Billie Eilish er nomineret til seks Grammy-statuetter, blandt andet for bedste album, bedste sang og bedste nye kunstner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af