Billie Eilish og hendes bror kører direkte i havet i smuk ny video til ’Everything I Wanted’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Billie Eilish har sat sig i instruktørstolen og førersædet på én og samme tid med den nye video til ’Everything I Wanted’. I videoen kører hun med sin bror (og trofaste producer) Finneas på shotgun-pladsen direkte ud i havet. Men den fatale rute til trods ser de to søskende på hinanden med et rørende, indforstået smil, som vandet stille og roligt fylder bilen.

»Dette er en sang, min bror og jeg skrev om hinanden. Uanset hvad der sker, har vi altid været og vil altid være der for at gøre tingene bedre,« udtalte Eilish om sangen i en tidligere pressemeddelelse. En udtalelse, der giver ekko i billedsiden.

Musikvideoen til nummeret, der er Eilishs første udgivelse siden hendes debutalbum, ’When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’, er Eilishs anden instruktørindsats. I december delte hun videoen til ’Xanny’, som hun også havde instrueret, der havde lidt af den samme slags helt hypnotiserende og rolige stemning trods dens foruroligende billeder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af